2020-06-05 12:51Pressmeddelande

Microsoftutmärkelse till Carina Claesson – ytterligare en MVP på CRM-Konsulterna

null

”Most Valuable Professional”, även kallat ”MVP”, är Microsofts utmärkelse att tacka de som är engagerade i Community och som bidrar och delar med sig av sin expertis. Utmärkelsen delas ut inom olika områden, där Carina Claesson på CRM-Konsulterna nu är den fjärde svenska MVP i kategorin för ”Business Applications”. Denna utmärkelse har hon tillsammans med Gustaf Westerlund, Jonas Rapp och Sara Lagerquist som alla arbetar på CRM-Konsulterna. Gemensamt är att man har ett stort intresse och goda kunskaper inom något område som rör Microsofts produkter och tjänster.

Carina Claessons resa startade redan 2009 när hon började arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics CRM. Sedan dess har Carina varit involverad i Microsofts Community och bidragit på olika sätt. För ett år sedan började Carina blogga om det hon utforskar och lär sig, där delar hon även med sig av lösningar som andra kan ha nytta av. Utöver bloggen har Carina deltagit på olika events som talare, exempelvis på Power Platform Saturday Sweden i fjol och Scottish Summit i år. Carina är hedrad över utmärkelsen och har satt igång att se över hur hon kan använda all ny information hon kommer få tillgång till.

”Jag börjar bekanta mig med hur man kan ta del av all ny information från Microsoft och vilka nya sätt jag kan vara med och bidra i Community-delarna framöver”, säger Carina. ”Samtidiga som jag är i full gång med flera nya projekt och jag brinner för att ta fram nya produkter baserade på bland annat Microsoft Power Platform, som skapar unika förutsättningar för skräddarsydda löningar för våra kunder”.

För Carina innebär utmärkelsen en tätare relation med Microsoft och en större inblick i nyheter som kommer till Microsofts produkter och tjänster. Det innebär också att vara del av ett stort nätverk världen över med andra personer som sitter på expertis framförallt inom olika delar av Microsoft Business Applications.

För CRM-Konsulterna innebär utmärkelsen ett fint kvitto på att hårt arbete med innovation och nytänkande lönar sig.

”Vi stärker upp vår Community kring Power Platform och Dynamics – både för kunder och branschkollegor. Denna typ av engagemang är hårt kopplat till våra värderingar på CRM-Konsulterna, där vi hela tiden eftersträvar en win-win situation för våra samarbeten och leveranser – vi vill dela med oss av vår expertis och kunskap, säger Kathrine Hogseth, VD på CRM-Konsulterna.

Genom utmärkelsen ”Most Valuable Professional” får man utväxling av innovativa samtal och det senaste inom affärsutveckling, detta både i Sverige och internationellt där det finns olika forum att bolla erfarenheter och kunskap. För de som är engagerade här i Sverige används exempelvis Power Platform Community Sweden för att hålla kontakt.

”Jag glad över att det arbete jag har lagt ner relaterat till Community har lett till den här utmärkelsen och det känns oerhört spännande med alla nya möjligheter som kommer med den” säger Carina.

”Våra MVPs är ett bevis på att vi är kvalificerade inom att skapa goda och systematiserade affärsrelationer, något vi alltid eftersträvar” avslutar Kathrine.


Om CRM-Konsulterna

Goda affärer bygger på goda relationer. CRM-konsulterna har valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 då vi tycker att det är det i bästa systemet på marknaden. Vi brinner för Microsoft Dynamics 365 och för att få kunder och organisationer att inse vilket otroligt värde som finns i den information de redan har. CRM-konsulterna grundades år 2010 av Gustaf Westerlund, en av Sveriges mest namnkunniga experter på Microsoft Dynamics 365.

Kontaktpersoner

Kathrine Hogseth
VD
Kathrine Hogseth