2020-11-19 08:26Pressmeddelande

Kompetenta medarbetare a och o i fortsatt tillväxt

null

CRM-Konsulterna fortsätter att växa och satsar vidare på att utveckla fler nya erbjudanden till marknaden. CRM-Konsulterna utsågs nyligen till ett Gasell-företag för andra året på raken och har nu anställt två nya medarbetare.

Kompetenta medarbetare är viktiga för att lyckas i utvecklingen och nu börjar Emma Cholodov som ny marknadsansvarig och Benedikt Bergmann som specialist och konsult inom bland annat Power Platform.

CRM-Konsulterna är i full gång med att utveckla nya erbjudanden och tjänster. Det handlar om produkter för ökad datakvalitet och prospektering, genom en integration mot Bisnodes lösningar. Vidare så pågår en breddning av projekterbjudandet med paketeringar inom förändringsledning. Det finns nu fyra certifierade förändringsledare på CRM-Konsulterna för att leverera denna tjänst.

”Våra värderingar driver oss helt klart framåt. Vi eftersträvar alltid att skapa ”win-win” för vår kund och oss, vi är ärliga och vi är kompetenta. Men för att våra värderingar ska fungera, så krävs bra och kunniga medarbetare, något som vi tillför ytterligare med Emma Cholodov och Benedikt Bergmann”, säger VD Kathrine Hogseth.

Emma Cholodov går in i rollen som marknadsansvarig och hon ser fram emot att lära känna sina kollegor och verksamheten. Emmas erfarenhet är djupgående inom marknadskommunikation och hon har jobbat både inom byrå- och kundsidan, bland annat på Mustasch Reklambyrå och på vårdföretaget Praktikertjänst.

”CRM-Konsulterna är grymt kunniga inom sitt område. De är bäst i klassen på effektiva system för kundhantering”, säger Emma och fortsätter:”Fokus för mig blir att arbeta kundinsikts- och datadrivet för att ytterligare stärka och utveckla CRM-Konsulternas erbjudande till nya och befintliga kunder med en relevant och kreativ kommunikation”.

Kathrine Hogseth betonar att rollen som marknadsansvarig är extra viktig i och med lansering av nya erbjudanden och paketeringar.

”Det är alltid viktigt med marknadsföring i samband med nya paketeringar och nu får vi en erfaren marknadsansvarig på plats. Emma har suttit på både kund och leverantörssidan för marknadstjänster och kommer således kunna hjälpa oss med vidare tillväxt både i Sverige och även internationellt”, säger Kathrine.

Benedikt Bergmann är erfaren konsult med bred kompetens av hela plattformen, både Dynamics och Power Platform. 

”Vi är så glada över att Benedikt väljer att komma till oss. Han kommer tillföra kompetens och kvalitet som ytterligare lyfter vår leverans till våra kunder. Att han dessutom, som vi, tror på att dela sin kompetens med community’t är verkligen ett plus.Det är kul att rekrytera nya medarbetare som söker sig till oss och verkligen vill jobba här – och dessutom är oerhört kompetenta”, säger Kathrine.

”CRM-Konsulterna var längst upp på min lista för potentiella nya arbetsgivare”, säger Benedikt. ”Ett av de områdena som jag gillar och brinner för är Application Lifecycle Management. Överhuvudtaget gillar jag allt som är kopplat till automatisering och standardisering – den passionen kommer jag definitivt att kunna bidra med här”, säger Benedikt.

Benedikt ser fram emot att få ta tag i arbetet med Power Platform samt med Bisnode ISV lösning, som CRM-Konsulterna arbetar fram. Benedikt har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom Dynamics och Power Platform, bland annat som Lead Developer och arkitekt.

Både Emma Cholodov och Benedikt Bergmann har tillträtt i sina roller under november 2020.


Om CRM-Konsulterna

CRM-konsulterna har valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 då vi tycker att det är det i bästa systemet på marknaden. Vi brinner för Microsoft Dynamics 365 och för att få kunder och organisationer att inse vilket otroligt värde som finns i den information de redan har. CRM-konsulterna grundades år 2010 av Gustaf Westerlund, en av Sveriges mest namnkunniga experter på Microsoft Dynamics 365. 4 MVP inom Dynamics 365 2 CRM-bloggar utsedda till topp-25 i världen 70+ års samlad erfarenhet av CRM-strategier och CRM-system 200+ CRM-projekt till kunder inom olika branscher

Kontaktpersoner

Kathrine Hogseth
VD
Kathrine Hogseth
Emma Cholodov
Marknadsansvarig
Emma Cholodov