2021-07-06 06:10Pressmeddelande

Fortsatt fem MVP:er för CRM-Konsulterna

Benedikt Bergmann, Carina Claesson, Gustaf Westerlund, Jonas Rapp och Sara Lagerquist. Microsoft MVP 2021.Benedikt Bergmann, Carina Claesson, Gustaf Westerlund, Jonas Rapp och Sara Lagerquist. Microsoft MVP 2021.

Benedikt Bergmann, Carina Claesson, Gustaf Westerlund, Jonas Rapp och Sara Lagerquist har återigen fått utmärkelsen Most Valuable Professional (MVP) i kategorin Business Applications av Microsoft. Det är en utmärkelse som tilldelas nyckelpersoner som besitter expertkunskap inom områden som rör Microsofts produkter och tjänster.

”Det här är fantastiskt roligt och en ärofylld utmärkelse. Ett tydligt bevis för deras engagemang och stora kunskap om Microsoft Dynamics 365 och PowerPlatform”, säger Kathrine Hogseth, vd på CRM-Konsulterna.

För att få utmärkelsen krävs stort engagemang i Microsofts Community, en vilja att dela med sig av sina erfarenheter och en nyfikenhet på att ständigt utvecklas och lära sig nytt. Något som alla fem gör bland annat på sina egna bloggar, som talare vid konferenser och events samt genom att vara stöd för kollegor världen över.

Tillsammans har de nu 22 års samlade MVP-utmärkelser.

”Det här är något helt unikt att samtliga fem MVP:er som finns i Sverige arbetar på CRM-Konsulterna. Utmärkelserna är personliga men det visar på vilken gemensam kunskapsbank och styrka vi som bolag besitter samt vilka kompetenta medarbetare vi har. Att sprida kunskap och att skapa ”win-win” i alla lägen är viktigt för oss i vårt arbete med att stärka kundrelationer och skapa verklig nytta för våra kunder i alla lägen”, avslutar Kathrine Hogseth.


Ämnen: MVP

Om CRM-Konsulterna

CRM-konsulterna har valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 då vi tycker att det är det i bästa systemet på marknaden. Vi brinner för Microsoft Dynamics 365 och för att få kunder och organisationer att inse vilket otroligt värde som finns i den information de redan har. CRM-konsulterna grundades år 2010 av Gustaf Westerlund, en av Sveriges mest namnkunniga experter på Microsoft Dynamics 365.

Kontaktpersoner

Kathrine Hogseth
VD
Kathrine Hogseth
Emma Cholodov
Marknadsansvarig
Emma Cholodov