2020-10-22 10:18Pressmeddelande

DI Gasell utmärkelse till CRM-Konsulterna för andra året i rad

null

Efter ytterligare ett tillväxtår har CRM-Konsulterna fått utmärkelsen DI Gasell. För att utses till DI Gasell måste företaget uppfylla flera kriterier. Dagens Industri har under de senaste åren delat ut DI Gasell till Sveriges snabbaste växande bolag.

För att få utmärkelsen måste företaget ha en nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen. Dessutom ha minst tio anställda, minst ha fördubblat sin omsättning och ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren. Inneha ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren. Samt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner och ha sunda finanser.

Samtliga av kriterierna har CRM-Konsulterna uppfyllt, men att växa organiskt är något som CRM-Konsulternas VD Kathrine Hogseth särskilt vill lyfta fram:

”Vi är väldigt stolta över att för andra året i rad, få utmärkelsen och att vara bland de företag i Sverige som växer snabbast av egen kraft. Vi tycker det är viktigt att vara medveten om sin tillväxt, ta rätt steg i utvecklingen och göra det med kvalitet. Det finns flera exempel där tillväxt kommit på bekostnad av både kvalitet och lönsamhet, det är inget vi vill göra”.

Att ha kvalitén i fokus är något som är centralt på CRM-Konsulterna. Kvalitén finns inte bara i leveransen till kund, utan i helheten och kvalité är något som genomsyrar alla led. En kedja av kvalité skapar ”win-win” som är en av CRM-Konsulternas värderingar. Den värderingen märks också i den interna lagandan – här delas det kompetenser och erfarenheter.

”För oss handlar kvalitet om att kunna erbjuda kundnytta och bidra till ”win-win” med våra kunder, kunders kunder och kollegor. Vi märker att när vi stödjer våra kunder i en större helhet så får det goda effekter för deras verksamhet och även i nästa led, för deras kunder, säger Kathrine”.

CRM Konsulterna har under de senaste sex åren ökat från ett tremannaföretag till ett bolag med 23 anställda varav några av de mest namnkunniga i branschen, Microsoft Most Valuable Professionals (MVP). De hjälper kunder med strategier kring CRM och tillhandahåller resurskonsulter och lösningar inom Microsoft Dynamics 365 och Power Platform. Drivkraften är att förena det senaste inom tekniken med det mänskliga mötet och på så sätt bidra till att stärka sina kunders affärer.

CRM-Konsulterna firar i år 10 år. Och Gustaf Westerlund, som byggt upp bolaget tillsammans med Kathrine betonar också att fokus på goda kundrelationer är nyckeln till framgång:

”Vårt fokus har alltid varit att skapa goda kundrelationer och kundnytta. Starka och ömsesidiga relationer ökar förståelsen för kunders situation och därmed också möjligheten att hjälpa dem till bättre affärer. Det är nyckeln till ett lönsamt bolag, som jag ser det. Och det är roligt att det uppmärksammas med DI Gasell, det betyder att vårt fokuserade arbete lönar sig och vi får ett kvitto att vi är på rätt väg”, säger Gustaf.


Om CRM-Konsulterna

CRM-konsulterna har valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 då vi tycker att det är det i bästa systemet på marknaden. Vi brinner för Microsoft Dynamics 365 och för att få kunder och organisationer att inse vilket otroligt värde som finns i den information de redan har. CRM-konsulterna grundades år 2010 av Gustaf Westerlund, en av Sveriges mest namnkunniga experter på Microsoft Dynamics 365. 4 MVP inom Dynamics 365 2 CRM-bloggar utsedda till topp-25 i världen 70+ års samlad erfarenhet av CRM-strategier och CRM-system 200+ CRM-projekt till kunder inom olika branscher

Kontaktpersoner

Kathrine Hogseth
VD
Kathrine Hogseth
Emma Cholodov
Marknadsansvarig
Emma Cholodov