2022-04-20 05:55Pressmeddelande

CRMK rekryterar smart

Anna-Maria Phalén, applikationskonsult, CRM-KonsulternaAnna-Maria Phalén, applikationskonsult, CRM-Konsulterna

CRM-Konsulterna (CRMK) välkomnar Anna-Maria Phalén som applikationskonsult för Microsoft Dynamics 365 och Power Platform. En smart rekrytering i en bransch som skriker efter rätt kompetens de närmaste åren.

Med en utbildning från Programutvecklare .NET på Nackademin och med en avslutat LIA hos CRM-Konsulterna tar nu Anna-Maria Phalén klivet över som applikationskonsult på heltid. Hennes tidigare arbetslivserfarenhet som sjukgymnast är en viktig tillgång i företagets arbete med att bygga långsiktiga kundrelationer.

”Anna-Maria har under fem månader gjort sin sammanhängande praktik hos oss och vi är väldigt glada att hon väljer att fortsätta som konsult på CRM-Konsulterna. Hon har gjort en fantastisk utvecklingsresa och har med sin bakgrund, närmast från utbildningen som utvecklare och tidigare som sjukgymnast, en stor förståelse för att se företags olika behov och bygga relationer med människor. Hennes stora engagemang för plattformen är dessutom en fröjd att se”, säger Kathrine Hogseth, vd för CRM-Konsulterna. Hon fortsätter:

”Vi ser ett stort behov i vår bransch av att rekrytera konsulter som vill hjälpa företag framåt med digitalisering och kundrelationer. Det handlar inte bara om att hitta rätt teknisk kompetens för oss. Snarare om att hitta förmågor som vill utveckla sig, som drivs av de möjligheter som finns med plattformen och som kan förmedla det vidare. Precis som Anna-Maria. Hon har redan tagit flera av de certifikat som Microsoft idag sätter som önskade tekniska krav för en applikationskonsult, men för oss är det minst lika viktigt för en konsult att kunna leverera verklig kundnytta hela vägen”, säger Kathrine.

Det var Anna-Marias nyfikenhet och fortsatta vilja att hjälpa andra som fick henne att byta karriär från första början. Hon träffade helt rätt när hon kom i kontakt med plattformen och CRM-Konsulterna. Här finns stora utvecklingsmöjligheter, en djup kompetens och generositet bland medarbetarna.

”Jag ser många fördelar med plattformen. Hur den kan underlätta arbetet och effektivisera processer som annars är både enformiga och tidskrävande för den som ska utföra dem. Det är också det som jag ser som min primära mission – att hjälpa människor med smarta lösningar”, säger Anna-Maria. Hon avslutar:

”På CRM-Konsulterna lever vi verkligen som vi lär och delar generöst med oss av vår kunskap till varandra och till våra kunder. Det är något som jag själv har förmånen att få uppleva varje dag. Det är smart!"

Anna-Maria Phalén tillträdde rollen som Applikationskonsult, Microsoft Dynamics 365 och Power Platform, den 16 april 2022.Om CRM-Konsulterna

CRM-konsulterna har valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 då vi tycker att det är det i bästa systemet på marknaden. Vi brinner för Microsoft Dynamics 365 och för att få kunder och organisationer att inse vilket otroligt värde som finns i den information de redan har. CRM-konsulterna grundades år 2010 av Gustaf Westerlund, en av Sveriges mest namnkunniga experter på Microsoft Dynamics 365.

Kontaktpersoner

Kathrine Hogseth
VD
Kathrine Hogseth
Emma Cholodov
Marknadsansvarig
Emma Cholodov