2021-01-22 07:15Pressmeddelande

CRM-Konsulterna förstärker med nyckelkompetens

Stina Persson, Business and Application Architect Stina Persson, Business and Application Architect

CRM-Konsulterna inleder året med att bli Silverpartner till Microsoft och samtidigt välkomna Stina Persson som ny Business and Application Architect Power Platform and Microsoft Dynamics 365. Stinas långa erfarenhet av plattformen och djupa förståelse för licensmodellen tillför stort värde till företaget.

I över 10 år, som både slutanvändare och konsult, har Stina Persson samlat på sig goda insikter om användarnas utmaningar och byggt upp en stabil relation med standardplattformen som är grunden i CRM-Konsulternas erbjudande. Hennes breda kompetens gör henne lösningsfokuserad på ett effektivt och hållbart sätt. Stina förstår vikten av att inkludera licensmodellen som en del i lösningsdesignen och det är en kunskap som får allt större betydelse för kunderna då det ofta är en utmaning att få till på ett bra sätt.

Kathrine Hogseth, VD för CRM-Konsulterna ser en allt starkare efterfrågan.

”Stina tillför erfarenhet och kompetens på plattformen, men även fördjupad kunskap om hur licensmodellen bör ligga till grund för hela arkitekturen och det är verkligen guld värt. Vi sitter ofta i dialoger med våra kunder om hur man bäst licensierar för att skapa mest värde för pengarna. Det perspektivet ser jag som en riktig framgångsfaktor framöver och något som ger verklig kundnytta,” säger Kathrine.

Det är primärt Stinas entusiasm för möjligheterna som Power Platform erbjuder i kombination med alla medarbetare på CRM-Konsulterna som fått henne att vilja bli en del av företaget.

”Power Platform har verkligen öppnat nya dörrar för mig som inte har en traditionell utvecklarbakgrund.  För mig är det viktigt att förstå ”varför” innan jag kan svara på ”hur” och med det kommer också lösningar som ligger nära verksamheternas behov och processer. Jag ser fram emot att bolla lösningsförslag med alla mina nya kompetenta kollegor för att möta kundernas utmaningar”, säger Stina.

”Vi är otroligt glada över att få välkomna Stina till oss på CRM-Konsulterna. Hon är en senior konsult med superkrafter som verkligen bryr sig om kundens bästa, samtidigt som hon vågar utmana invanda arbetssätt och mönster. Hennes kompetens och förmåga att snabbt hitta lösningar gör att vi ytterligare stärker vårt erbjudande med att alltid skapa ”win-win”,” avslutar Kathrine.

Stina Persson tillträdde rollen som Business and Application Architect Power Platform and Microsoft Dynamics 365 den 21 januari 2021.Om CRM-Konsulterna

CRM-konsulterna har valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 då vi tycker att det är det i bästa systemet på marknaden. Vi brinner för Microsoft Dynamics 365 och för att få kunder och organisationer att inse vilket otroligt värde som finns i den information de redan har. CRM-konsulterna grundades år 2010 av Gustaf Westerlund, en av Sveriges mest namnkunniga experter på Microsoft Dynamics 365.

Kontaktpersoner

Kathrine Hogseth
VD
Kathrine Hogseth
Emma Cholodov
Marknadsansvarig
Emma Cholodov