2021-01-11 07:50Pressmeddelande

Benedikt Bergmann utsedd till MVP av Microsoft – blir den 5:e på CRMK

Benedikt Bergmann, Microsoft MVPBenedikt Bergmann, Microsoft MVP

Microsofts utmärkelse Most Valuable Professional, även kallat ”MVP”, tilldelas nyckelpersoner som besitter expertkunskap inom områden som rör Microsofts produkter och tjänster. För att få utmärkelsen krävs stort engagemang i Microsofts Community, en vilja att dela med sig av sina erfarenheter och en nyfikenhet på att ständigt utvecklas och lära sig nytt.

I och med utmärkelsen blir Benedikt Bergmann den femte personen i Sverige, tillika på CRM-Konsulterna, att tilldelas MVP i kategorin ”Business Applications” och gör sällskap med Gustaf Westerlund, Jonas Rapp, Sara Lagerquist och Carina Claesson som sedan tidigare innehar den ärofyllda titeln.

”Det är en stor ära för mig och jag är oerhört glad över att få sälla mig till denna skara och ta del av den expertis som finns”, säger Benedikt och fortsätter: ”Jag har ett stort engagemang i Power Platform och tycker om att dela med mig av mina erfarenheter till kollegor i Community, via min blogg och YouTube. Det är en härlig känsla när man ser sitt arbete spridas och användas av människor över hela världen.”

Benedikt arbetar till vardags som konsult inom Dynamics, Power Platform och Azure DevOps med utveckling, konfiguration och arkitekturfrågor. Han har en extra förkärlek för Application Lifecycle Management och projekt som innehåller olika typer av standardiseringar och automatiseringar. Hans analytiska förmåga och metodiska tillvägagångssätt kommer väl till pass i stora och komplicerade lösningar och är en tillgång för så väl för kunder som för medarbetare på CRM-Konsulterna.

”Det är en fantastisk nyhet och en härlig start att få inleda det nya året med att Benedikt fått utmärkelsen MVP. Han är verkligen värd detta! Trots att han bara har varit hos oss i några månader känns han så självklar hos oss. Han delar vår vilja att sprida kunskap och att skapa ”win-win” i alla lägen”, säger Kathrine Hogseth, VD på CRM-Konsulterna.

”Det här är en personlig utmärkelse för Benedikt och samtidigt visar det vilken stor kunskap vi alla tillsammans på CRM-Konsulterna har i vårt gemensamma arbete med att skapa goda affärsrelationer, vilket är till direkt nytta för våra kunder och samarbetspartners. Vi ser fram emot ett utvecklande 2021”, avslutar Kathrine.


Ämnen: MVP

Om CRM-Konsulterna

CRM-konsulterna har valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 då vi tycker att det är det i bästa systemet på marknaden. Vi brinner för Microsoft Dynamics 365 och för att få kunder och organisationer att inse vilket otroligt värde som finns i den information de redan har. CRM-konsulterna grundades år 2010 av Gustaf Westerlund, en av Sveriges mest namnkunniga experter på Microsoft Dynamics 365.

Kontaktpersoner

Kathrine Hogseth
VD
Kathrine Hogseth
Emma Cholodov
Marknadsansvarig
Emma Cholodov